Banner_Deeleconomie_by Willem Pirquinbanner bottom-up krimpgebieden publicatie1 Expeditie-Ruhrgebied-fotos-en-banner 310 banner-wiemaaktnederland

Agenda

De week van de energie 14/09/2014 t/m 19/09/2014 - Pakhuis de Zwijger, Amsterdam Landschapstriënnale Lingezegen 2014 25/05/2014 t/m 21/09/2014 - Park Lingezegen, tussen Arnhem en Nijmegen De beleving van groen 24/09/2014 - Wageningen MEER

Nieuwsbrief

RUIMTEVOLK stuurt ongeveer 15 keer per jaar een digitale nieuwsbrief. Abonnees blijven op de hoogte van alle verschenen blogs en activiteiten.


Twitter

Bloggers

Alle Bloggers

RUIMTEVOLK Labs

Dorpenlab Hornhuizen

In de RUIMTEVOLK Labs verkennen we actuele en toekomstige maatschappelijke en ruimtelijke vraagstukken en de rol van ruimtelijke planning en ontwerp daarin. Dat doen we op interactieve wijze door middel van onderzoek, kennisuitwisseling, bijeenkomsten en experimenten. De labs worden door ons geleid en ingericht met kennis en expertise van toonaangevende professionals uit het brede RUIMTEVOLK netwerk. De opgedane kennis en ervaring wordt op verschillende manieren gedeeld met de vakwereld.

Momenteel werken we in de volgende labs aan de volgende actuele thema’s:
Krimp, leefbaarheid en plattelandsontwikkeling
Nieuw kapitaal voor stedelijke vernieuwing en transformatie
Toekomstperspectief voor binnensteden
Land in zicht: De invloed van de nieuwe verstedelijking op de toekomst van het Brabantse platteland

 

Meer weten? Bijvoorbeeld wat een (tijdelijk) lab voor uw vraagstuk  kan betekenen? Neem dan contact op met Sjors de Vries sjors@ruimtevolk.nl of 06 12 22 96 62.