Actueel

Woonvisie
's-Her­togen­bosch

‘ s-Hertogenbosch staat met met recht al jarenlang hoog op de ranglijsten van aantrekkelijkste woongemeenten. Om ook in de toekomst aantrekkelijk te blijven, werken we samen met de gemeente en haar partners aan een nieuwe Woonvisie. Met een uitvoeringsgerichte aanpak stomen we ‘s-Hertogenbosch klaar voor de opgaven van de 21e eeuw. Zo bestendigen en versterken we de kwaliteiten die…

‘ s-Hertogenbosch staat met met recht al jarenlang hoog op de ranglijsten van aantrekkelijkste woongemeenten. Om ook in de toekomst aantrekkelijk te blijven, werken we samen met de gemeente en haar partners aan een nieuwe Woonvisie.

Met een uitvoeringsgerichte aanpak stomen we ‘s-Hertogenbosch klaar voor de opgaven van de 21e eeuw. Zo bestendigen en versterken we de kwaliteiten die deze gemeente kenmerken. Belangrijke thema’s die wij zien en bij de kop pakken: een toekomstbestendige en duurzame bestaande woningvoorraad, vraaggerichte nieuwbouw met kwalitatieve meerwaarde, betaalbaarheid, beschikbaarheid en slaagkansen voor middeninkomens en starters en de druk op de woningmarkt. We kijken uit naar een mooie samenwerking en resultaat!

Artikelen & blogs

Onze werkplaats in Utrecht

Onze werkplaats bevindt zich centraal in Nederland, in de prachtige historische binnenstad van Utrecht.