Actueel

Coronacrisis: ook nu staan we voor je klaar

Het zijn onwerkelijke en onzekere tijden. We zijn met elkaar beland in een situatie die niemand ooit heeft meegemaakt. Mensen en organisaties hebben momenteel de handen vol aan maatregelen in het kader van het Coronavirus. Ons bureau sluit aan bij de adviezen van het RIVM, maar ook in deze tijden staan wij als organisatie voor…

Het zijn onwerkelijke en onzekere tijden. We zijn met elkaar beland in een situatie die niemand ooit heeft meegemaakt. Mensen en organisaties hebben momenteel de handen vol aan maatregelen in het kader van het Coronavirus. Ons bureau sluit aan bij de adviezen van het RIVM, maar ook in deze tijden staan wij als organisatie voor je klaar.

We werken als team zoveel mogelijk vanuit huis. Bijeenkomsten en vergaderingen op locatie vervangen we indien mogelijk door digitaal contact. Wij faciliteren online via uiteenlopende applicaties, van kleine vergaderingen tot grotere bijeenkomsten. Ook kunnen we onze digitale middelen inzetten om informatieavonden of presentaties te vervangen voor een online alternatief. Zo houden we de vaart er zo veel mogelijk in, ook voor uw projecten en plannen.

Hebt u vragen of zoekt u iemand binnen ons bureau? Dat kan via de normale kanalen. Onze contactgegevens vindt u hier: https://ruimtevolk.nl/bureau/.

We hopen dat we elkaar weer snel in goede gezondheid kunnen treffen!

Artikelen & blogs

Onze werkplaats in Utrecht

Onze werkplaats bevindt zich centraal in Nederland, in de prachtige historische binnenstad van Utrecht.