Actueel

Even voorstellen: Jim van Keulen

Vorige week is Jim van Keulen bij ons begonnen aan zijn stage. Jim volgt de master ruimtelijke planning aan de Wageningen University & Research en hij stelt zich graag even voor. “Tijdens mijn zoektocht naar stageplekken viel het me op hoezeer ik de integrale aanpak van RUIMTEVOLK waardeer. De focus van het bureau op de…

Vorige week is Jim van Keulen bij ons begonnen aan zijn stage. Jim volgt de master ruimtelijke planning aan de Wageningen University & Research en hij stelt zich graag even voor.

“Tijdens mijn zoektocht naar stageplekken viel het me op hoezeer ik de integrale aanpak van RUIMTEVOLK waardeer. De focus van het bureau op de identiteit en bestaande kwaliteiten van een gebied, én op de leefbaarheid voor inwoners en eigenaren, sprak me direct aan. Daarom ben ik erg blij om mijn stage te kunnen doen bij RUIMTEVOLK.

Ik ben ervan overtuigd dat strategische ruimtelijke keuzes de kwaliteit van ons dagelijks leven direct beïnvloeden. In een tijd waarin klimaatverandering, verstedelijking en de energietransitie grote uitdagingen vormen, geloof ik dat het essentieel is om oplossingen te vinden die zowel sociaal als ecologisch verantwoord zijn. Wat mij daarom drijft is om mijn kennis op termijn in te zetten in concrete projecten.

De visie en aanpak van RUIMTEVOLK, met een sterke nadruk op de verbinding van kennis, participatie en een resultaatgerichte aanpak, spreekt mij aan. Daar hoop ik veel van te leren en aan te kunnen bijdragen. Met veel enthousiasme zie ik de samenwerking binnen interdisciplinaire teams tegemoet en hoop ik zo bij te dragen aan een beter ingericht Nederland—want daar draait het uiteindelijk om.”

Artikelen & blogs

Onze werkplaats in Utrecht

Onze werkplaats bevindt zich centraal in Nederland, in de prachtige historische binnenstad van Utrecht.