Logo Ruimtevolk klein

RUIMTEVOLK is een kennisorganisatie voor stedelijke en regionale ontwikkeling. We helpen overheden, bewoners en maatschappelijke organisaties bij het nadenken over de toekomst en het ontwikkelen van slimme oplossingen voor complexe ruimtelijke en maatschappelijke opgaven. Een van de belangrijkste uitdagingen daarbij is de energietransitie.

Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren en doortastende:

Adviseur / onderzoeker
Energie & Ruimte

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een inhoudelijke kei en strateeg. Iemand die voor (partijen in) steden en regio’s het verschil kan maken, die met inhoudelijke expertise van de domeinen energie en ruimte (omgevingswet) de juiste analyses weet te maken en daarmee in staat is om de belangen van stakeholders te verbinden en lokaal draagvlak te creëren. Maar ook iemand die een bijdrage kan leveren aan de groei van onze organisatie en ons platform:

Wat ga je doen?

Je werkt als expert aan uiteenlopende projecten en activiteiten op dit domein binnen het team van RUIMTEVOLK. Het is jouw taak om steden en regio’s via succesvolle projecten een stap verder te helpen en kennisontwikkeling en vernieuwing te organiseren. Je geeft leiding aan deskundige projectteams, zet de koers uit en zorgt voor gelukkige opdrachtgevers. Daarbij wordt je bijgestaan door een gemotiveerd en professioneel team met uiteenlopende expertises.

Wat bieden wij je?

We bieden je een dienstverband (32-38 uur) in een dynamische organisatie vol innovatieve projecten. Je werkt vanuit onze centrale locatie op de JIM, direct naast Utrecht CS, zelfstandig in partnership met of in opdracht van uiteenlopende opdrachtgevers. Je krijgt ruimte voor initiatief, waarbij je continu wordt uitgedaagd om jezelf, je collega’s en het RUIMTEVOLK-netwerk verder te ontwikkelen. Je komt in een team dat op een even professionele als informele wijze samenwerkt, ook met partners in het netwerk, en met veel bevlogenheid een bijdrage levert aan de maatschappelijke en ruimtelijke opgaven van morgen. We bieden je tot slot prima arbeidsvoorwaarden.

Procedure

Geselecteerde kandidaten nodigen wij uit voor een gesprek.

Interesse?

Je sollicitatie (motivatie, CV en eventueel portfolio) ontvangen we graag vóór 21 december 2017 via info@ruimtevolk.nl. Vragen? Bel gerust met Brechtje van Boxmeer op 06 42 66 47 45.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.