Logo Ruimtevolk klein

Comments policy

Laatste update: 5 maart 2013

Algemeen
RUIMTEVOLK hecht grote waarde aan de dialoog tussen lezers en bloggers. Daarom hebben wij uitdrukkelijk gekozen voor een vorm die de interactie met je bevordert. Zo maken wij onder andere gebruik van een geavanceerd reactie systeem genaamd Disqus. Hiermee kunnen bezoekers realtime en heel gemakkelijk de discussie aangaan met de auteurs van de blogs en met elkaar.

Daarnaast hebben wij ervoor gekozen om reacties op de artikelen niet van te voren te modereren. De reacties worden wel gefilterd door spamfilters. Deze technologie is niet perfect en zo nu en dan zal een legitieme reactie als spam worden gerapporteerd. Indien uw reactie op een artikel niet binnen 1 uur zichtbaar is, kan het per ongelijk als spam zijn gemarkeerd. Neemt u dan alsjeblieft contact met ons op om naar de status van uw reactie te informeren. We zullen ons uiterste best doen om dit voor u te corrigeren.

Naam
Wij waarderen het wanneer u een reactie onder uw eigen naam plaatst. U kunt hiervoor uw identiteit van andere websites, zoals bijvoorbeeld Twitter, Facebook of Gravatar, gebruiken. Anonieme reacties zonder een goede inhoudelijke bijdrage aan de discussie kunnen worden verwijderd.

Spam
Reacties die bepaalde keywords, spam, spam blogs-urls of verdachte informatie vermelden, worden gewijzigd of verwijderd.

Taal en gedrag
Wij verwijderen reacties met aanvallend, ongepast taalgebruik of bedoeld om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen.

Links
Reacties met links worden niet altijd direct geplaatst. Het kan daarom even duren voordat uw reactie getoond wordt.

Rechten
Wij hebben het recht om elke reactie te bewerken, te verwijderen, te verplaatsen of als spam te markeren. Wij hebben ook het recht om iemand of meerdere personen de mogelijkheid tot reageren of toegang tot de gehele site te ontnemen.

Copyright
Het auteursrecht van de reacties (‘comments’) op RUIMTEVOLK.nl berust bij de personen die bij de reacties hebben geplaatst. Toestemming voor gebruik moet steeds gevraagd worden aan de auteur en aan de RUIMTEVOLK redactie.

Trackbacks
Zogenoemde ‘Trackbacks’ vallen onder deze Comments Policy en zullen ook als zodanig behandeld worden.

Geblokkeerde reacties
Iedereen die deze Comments Policy niet respecteert neemt het risico de mogelijkheid tot reageren op artikelen te verliezen.

Verantwoordelijkheid
Elke reactie op deze blog is de verantwoordelijkheid van degene die de reactie plaatst en niet de verantwoordelijkheid van de eigenaar, beheerders, redacteuren of bloggers van RUIMTEVOLK.nl. Door een reactie te plaatsen, geeft u aan dat het uw eigen reactie is en dat u RUIMTEVOLK.nl niet verantwoordelijk stelt voor enige vorm van repercussie, schade of aansprakelijkheid.