Logo Ruimtevolk klein

Gezocht: enthousiaste stagiair(s)

RUIMTEVOLK is een kennisorganisatie voor stedelijke en regionale ontwikkeling. We ondersteunen steden, dorpen en regio’s om te komen tot nieuwe antwoorden en handelingsperspectieven bij complexe ruimtelijke en maatschappelijke opgaven. Dat doen we in uiteenlopende projecten door het hele land, via kennisprogramma’s en ons platform en uitgebreide netwerk.

Voor onze projecten zoeken wij een enthousiaste stagiair.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die in een periode van vier tot zes maanden voor vier of vijf dagen per week op onze werkplek in Utrecht binnen een team ervaring op wil doen op het gebied van onderzoek, strategische advisering, kennisontwikkeling en het werken met diverse partijen en belanghebbenden binnen het vakgebied van de ruimtelijke ontwikkeling. Een ondernemende en gedreven master student (WO) Planologie, (Sociale) Geografie, Stedenbouw (of een hieraan verwante studie) die goede analytische en communicatieve vaardigheden en een sterke nieuwsgierigheid weet te combineren.

Voor deze stageplek is het van belang dat je interesse en affiniteit hebt met onderzoek en vraagstukken rondom de Omgevingswet en dat je goede schrijfvaardigheden hebt. Je zult meedraaien in onze projectteams, je zult onderzoeken uitvoeren, bijeenkomsten organiseren en de projectleiders ondersteunen. Uiteraard is er ruimte voor eigen initiatief en het uitvoeren van een eigen (afstudeer)onderzoek. Er is een stagevergoeding beschikbaar.

Heb je interesse? Stuur dan zo snel mogelijk een motivatie en CV en eventueel een aantal recente artikelen of onderzoeken naar Janneke Rutgers via janneke.rutgers@ruimtevolk.nl.