Logo Ruimtevolk klein
nieuws

26 mei 2018 • RUIMTEVOLK

Jeroen Niemans bladmanager NL magazine

Jeroen Niemans is deze maand gestart als bladmanager van NL Magazine, het nieuwe magazine over stedelijke en regionale ontwikkeling. Bij NL gaat Jeroen verder bouwen aan zijn droom om een platform voor de nieuwe ruimtelijke praktijk te ontwikkelen.

Het was ook deze droom die Jeroen alweer bijna tien jaar geleden bij RUIMTEVOLK bracht. Jeroen stond mede aan de basis van ons toenmalige online magazine en heeft er als auteur en redacteur door de jaren heen een grote bijdrage aan geleverd.

Toen we een jaar geleden ons online discussieplatform hebben voorzien van een nieuw elan en de nieuwe titel NL, begon het bij Jeroen weer te kriebelen. “Ik vind het geweldig om inspirerende praktijken op te speuren, ze op het podium te zetten en om nieuwe verbindingen te leggen tussen partijen en de samenleving. En om op die manier partijen te helpen en om elkaar te inspireren om onze steden en regio’s duurzamer en mooier te maken. De NL heeft de potentie om op korte termijn te verbreden naar een laagdrempelig nationaal platform. Het is nu al het grootste magazine in het vakgebied en wordt ook veel gelezen door professionals van andere disciplines en geinteresseerde stads- en dorpsbewoners.”

We zijn ontzettend blij dat Jeroen als vooraanstaande inspirator, pionier en verbinder binnen de vakwereld zijn schouders gaat zetten onder NL. Maar natuurlijk zullen we hem ook geweldig gaan missen als inspirerende en gedreven collega.

Wij wensen je heel veel succes Jeroen!

(In een interview op de website van NL magazine vertelt Jeroen meer over zijn ambities en plannen)