Logo Ruimtevolk klein
nieuws

14 november 2017 • RUIMTEVOLK

Katherine VanHoose komt team RUIMTEVOLK versterken

Het team van RUIMTEVOLK is versterkt met ontwerper en sociaal wetenschapper Katherine VanHoose. Katherine heeft een achtergrond in architectuur en urban studies en zoekt graag het raakvlak op tussen ontwerp, communicatie en onderzoek om tot innovatieve ideeën voor ruimtelijke vraagstukken te komen.

Daar waar ze haar creativiteit en analytische vaardigheden kan inzetten voelt ze zich thuis. Katherine: ‘Ik beschouw mezelf als generalist op het gebied van steden en help graag anderen om oplossingen te creëren door vanuit de inhoud hun uitdaging inzichtelijk te maken.’ De laatste twee jaar heeft Katherine deze aanpak voor meerdere opdrachtgevers in het ruimtelijk domein in kunnen zetten vanuit haar eigen bedrijf VanHooseDotWork.

Ook als ze niet aan het werk is, ontdekt Katherine graag nieuwe initiatieven en trends in de stad. ‘Het liefst op mijn racefiets of achter een camera,’ vertelt ze, ‘maar ook bij RUIMTEVOLK hoop ik nog meer van het ruimtelijke landschap in Nederland te verkennen en verbeteren.’

Katherine zal zich bij RUIMTEVOLK voornamelijk bezighouden met (ontwerpend) onderzoek en binnenstedelijke transformatie. Meer informatie over het team en de contactgegevens zijn te vinden op de teampagina.