Logo Ruimtevolk klein
nieuws

16 november 2017 • RUIMTEVOLK

Van blog naar kennisorganisatie: RUIMTEVOLK bestaat tien jaar!

Vandaag precies tien jaar geleden verscheen de eerste blog op onze website. Sindsdien hebben we vele honderden artikelen gepubliceerd en is er veel veranderd…

Het platform van enkele jonge gedreven professionals groeide in tien jaar stapsgewijs uit naar een professionele kennisorganisatie mét platform (NL) voor de nieuwe ruimtelijke praktijk. Naast het delen van kennis is het ondersteunen van organisaties, steden en regio’s bij het nadenken over hun toekomst en het ontwikkelen van strategieën en handelingsperspectieven voor nieuwe maatschappelijke opgaven centraal komen te staan.

Dat doen we tien jaar na onze oprichting met een fantastisch team, met uitdagende opdrachtgevers en ons kennisnetwerk in verschillende projecten en programma’s vanuit onze inspirerende werkplaats op de Jaarbeurs Innovation Mile, pal naast Utrecht CS. En daar zijn we stiekem best wel trots op.

Volgend jaar gaan we ons jubileum vieren met een aantal speciale activiteiten. Daarover later meer. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

 

Foto: Coen de Rijk