Logo Ruimtevolk klein
nieuws

28 januari 2019 • RUIMTEVOLK

Versterking team RUIMTEVOLK

Bram van den Groenendaal en Pieternella Aten hebben onlangs het RUIMTEVOLK team versterkt.

Bram van den Groenendaal start als adviseur en is meteen begonnen als projectleider in Nieuwegein. Hij gaat zich met name bezighouden met strategie- en visievorming met betrekking tot de omgevingswet, verstedelijking of de energietransitie. Eerder deed hij al ervaring op bij het Interprovinciaal Overleg door te werken aan de Nationale Omgevingsvisie en werkte hij vanuit adviesbureau Jonge Honden voor verschillende organisaties op het gebied van wonen en energie.

Wat motiveert Bram?
We hebben in Nederland een geweldige traditie van samen plannen maken. Steeds maar weer onszelf aanpassend aan een nieuwe tijd. Opnieuw is dit nodig, misschien wel meer dan ooit. Aan die uitdaging wil ik werken. RUIMTEVOLK verbindt partijen en brengt kennis en ervaring in bij visies- en strategietrajecten. Hier werken betekent voor mij dat ik ga werken aan een mooier en duurzamer Nederland.

Pieternella Aten is stedenbouwkundig ontwerper met een passie voor onderzoek. Bij RUIMTEVOLK gaat ze met name aan de slag met de omgevingswet en met het veranderende buitengebied. Door te werken op het raakvlak van ontwerp en onderzoek draagt ze bij aan een sterke ruimtelijke onderbouwing van visies en strategie├źn.

Wat motiveert Pieternella?
RUIMTEVOLK is zich opnieuw aan het uitvinden als creatief bureau voor stedelijke en regionale ontwikkeling. Met een sterke focus op zowel analyse als creativiteit worden kansen in beeld gebracht. In het Nederland van de 21ste eeuw staan we voor complexe vraagstukken die ik graag met het team op wil lossen. Hier werken betekent voor mij dat ik de ruimte krijg om te werken aan duurzame en inclusieve ontwikkelingen.