Logo Ruimtevolk klein

Wij zijn RUIMTEVOLK.

Wij werken aan duurzame en inclusieve steden en regio’s. Wij halen de toekomst dichtbij: we geven inzicht, creëren perspectieven en ontwikkelen ruimtelijke strategieën voor maatschappelijke opgaven. Dat doen we lokaal, regionaal en nationaal met nieuwe coalities van overheden, marktpartijen, maatschappelijke partners en inwoners.

Onze projecten.

Wij werken in het hele land voor een breed palet van opdrachtgevers. Het accent van onze projecten ligt op de volgende thema’s: Wonen en wijkEnergie en klimaatOmgevingsbeleid / omgevingswetRegionale ontwikkeling en samenwerkingStedelijke transformatieDorpen en platteland. Een overzicht van onze projecten is te vinden op deze pagina.

Onze werkplaats.

Onze werkplaats bevindt zich op de meest centrale plek van Nederland, in Jaarbeurs Innovation Mile, de innovatiehub en co-workingspace van de Jaarbeurs. Begin 2017 zijn we naar deze plek verhuisd omdat omdat het ons de ruimte geeft die we nodig hebben voor ontmoeting en verbinding met partijen in ons eigen netwerk en met nieuwe organisaties.

Ons platform.

Vanaf onze oprichting in 2007 zetten we ons als organisatie daarnaast actief in voor vernieuwing van de praktijk van stedelijke en regionale ontwikkeling door het delen van kennis en inzichten. Vanaf het begin hebben we inspirerende verhalen en innovatie praktijken breed onder de aandacht gebracht van ons netwerk. Vanaf juni 2017 doen we dat via het nieuwe platform en magazine NL.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op:


Jaarbeurs Innovation Mile
Jaarbeursplein 6
Utrecht >> ROUTEBESCHRIJVING

info@ruimtevolk.nl

Postbus 196
6800 AD Arnhem

Benader ons direct (zie onder)

Team


Anna Herngreen

Adviseur en onderzoeker

anna.herngreen@ruimtevolk.nl
06 43 83 69 98

Anne Seghers

Onderzoeker

anne.seghers@ruimtevolk.nl
06 41 31 30 55

Brechtje van Boxmeer

Adviseur

brechtje.vanboxmeer@ruimtevolk.nl
06 42 66 47 45

Caroline Bégin

Financieel- en bureaumanager

caroline.begin@ruimtevolk.nl
06 54 73 61 05


Janneke Rutgers

Onderzoeker en adviseur

janneke.rutgers@ruimtevolk.nl
06 41 31 30 59

Katherine VanHoose

Ontwerper en onderzoeker

katherine.vanhoose@ruimtevolk.nl

Sjors de Vries

Directeur en adviseur

sjors.devries@ruimtevolk.nl
06 12 22 96 62