Logo Ruimtevolk klein

RUIMTEVOLK is een vooraanstaand creatief bureau voor stedelijke en regionale ontwikkeling. Wij werken door het hele land aan de transformatie van steden, dorpen en regio’s. Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven:

Senior adviseur stedelijke en regionale ontwikkeling

met minimaal 10 jaar werkervaring en voor 32-38 uur per week

Wij zoeken een ondernemende en daadkrachtige adviseur die met ons wil werken aan een duurzame ontwikkeling en transformatie van steden, dorpen en regio’s. Een inhoudelijke en procesmatige kei die opgaven, kansen, belangen en partijen in een gebied weet te verbinden met slimme strategieën. Een verbinder die in staat is om concrete handelingsperspectieven en nieuwe coalities te creëren. Iemand die zich thuis voelt op verschillende schaalniveaus: van de wijk tot de regio. Een creatieve expert, die excelleert aan de voorkant van plan- en strategievorming, maar ook in het begeleiden van onze opdrachtgevers bij het benutten van de kansen die de implementatie van de Omgevingswet biedt. Net als ons ben je gedreven, enthousiast en een teamspeler.

Functie-eisen

Je bent/hebt:
– minimaal 10 jaar relevante advieservaring bij voorkeur in een commerciële omgeving;
– uitstekende kennis van ruimtelijke ordening, omgevingsmanagement en de Omgevingswet;
– uitstekende analytische-, communicatieve- en procesvaardigheden, je hebt een expert in het verbinden van opgaven, kansen en belangen;
– in staat nieuwe contacten te leggen en nieuwe opdrachten te genereren;
– ruime ervaring met het schrijven van een projectvoorstellen, plannen van aanpak, visies en dergelijke;
– een ondernemende instelling; je vindt het leuk om te bouwen aan onze opdrachtenportefeuille en organisatie.

Wat bieden we je?

We bieden je een dienstverband (32-38 uur) in een dynamische organisatie en deskundig team dat op een even professionele als informele wijze samenwerkt aan tal van innovatieve projecten. Je krijgt ruimte voor initiatief, waarbij je continu wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden je tot slot prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne en creatieve werkplek centraal in het land in Utrecht, naast het Centraal Station.

Interesse?

Voel je je uitgedaagd? Stuur dan je sollicitatie met:
– motivatie
– CV
naar vacatures@ruimtevolk.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sjors de Vries: 06 12 22 96 62.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.