Logo Ruimtevolk klein

RUIMTEVOLK is een vooraanstaand bureau voor stedelijke en regionale ontwikkeling. Wij werken door het hele land aan de transformatie van steden, dorpen en regio’s. Door het groeiende opdrachtenpakket zijn wij op zoek naar een ervaren en deskundige:

Stedenbouwkundige

met minimaal 10 jaar werkervaring en voor 32-38 uur per week

Wij zoeken een visionair met de voeten in de klei. Een inhoudelijke en procesmatige kei met sterke affiniteit voor onderzoek en advies en die beseft dat je expertise in dienst staat van het bieden van nieuwe perspectieven voor bewoners, ondernemers en andere belanghebbende partijen. Een verbinder van gebied en gebruikers, van kennis en proces, van opgaven en kansen, van ontwerp en strategie. Iemand die zich thuis voelt op verschillende schaalniveaus, van de wijk tot de regio. Een wegbereider, die excelleert aan de voorkant van plan- en strategievorming en in een adviserende rol bij de uitvoering.

Je bent marktgericht en ondernemend en werkt vanuit een onafhankelijke positie graag mee aan de transformatie en verduurzaming van onze steden, dorpen en buitengebied. Uiteraard ben je net als wij gedreven, enthousiast, een teamspeler en heb je gevoel voor humor.

Wij zoeken een ervaren en ondernemende professional:

– met minimaal 10 jaar relevante ervaring bij voorkeur in een commerciële omgeving;
– met een opleiding op academisch niveau (TU, WUR, AvB of gelijkwaardig);
– met veel ervaring met projectleiding en aansturen van projectteams;
– met uitstekend analytisch en onderzoekend vermogen;
– met een sterk conceptueel denkvermogen en goede schrijf- en ontwerpvaardigheden;
– met een ondernemende instelling: je beschikt een groot netwerk, weet nieuwe opdrachten te genereren en vindt het leuk om te bouwen aan onze organisatie en de ontwerpende houding/aanpak van het team;
– met uitstekende computervaardigheden: Adobe pakket, AutoCAD, SketchUp of 3D.

Wat bieden we je?

We bieden je een dienstverband (32-38 uur) in een dynamische organisatie en deskundig team dat op een even professionele als informele wijze samenwerkt aan tal van innovatieve projecten. Je krijgt ruimte voor initiatief, waarbij je continu wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden je tot slot prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne en creatieve werkplek centraal in het land in Utrecht, naast het Centraal Station.

Interesse?

Voel je je uitgedaagd? Stuur dan je sollicitatie met:
– motivatie
– CV
– digitale portfolio (pdf max. 10 mb) (inclusief presentaties en teksten)
naar vacatures@ruimtevolk.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sjors de Vries: 06 12 22 96 62.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.